Не можемо јемчити за аутентичност документа где су изложене инферналне идеје које се приписују Алену Далсу зато што је извор непознат. Међутим, после свега што се догодило у наредним деценијама након што је четрдесетих година прошлога века овај план био састављен, сигурни смо да су овде верно приказане замисли Далса и кругова чији је он био представник. Зато овај документ не одбацујемо и узимамо га сасвим озбиљно као нацрт за деловање не само против Словенства и Православља него и против човечанства и Божанске искре у човеку, као бићу створеном у лику и подобију свога Творца.

Данило Тврдишић (рођен у месту Стројтаница код Бијелог Поља 17. маја 1975. године) је већ на самом почетку каријере политичког аналитичара књигом „Глобализација безумља“ (Двери српске, Београд, 2010) показао раскошан списатељски дар. На почетку своје изузетно занимљиве књиге Тврдишић наводи акциони план и директиве Алена Далса (Allen Welsh Dulles, 1893–1969), оснивача и  једног од првих директора америчке Централне обавештајне агенције (Central Intelligence Agency, CIA). Агенција је основана 18. септембра 1947. када је 33. председник САД-а Хари Труман (Harry S. Truman, 1884–1972) на почетку такозваног „хладног рата“ потписао Закон о националној безбедности.

Магарчење и залуђивање 

У Далсовом плану пише дословно следеће:

„Рат је завршен, полако ћемо све изградити, и даћемо све што имамо, све злато, сву материјалну моћ, на магарчење и залуђивање људи. Човечији мозак, свест људи, склони су променама. Посејемо ли тамо хаос, ми ћемо неприметно да им подметнемо лажне вредности и тако их приморамо да те вредности прихвате. Како? Ми ћемо наћи своје истомишљенике, своје савезнике и помоћнике у њиховој домовини. Мало по мало, ми ћемо одиграти грандиозну по свом обиму трагедију погибије православних Словена, и коначно ћемо неповратно угасити њихову националну свест. Литература, биоскоп, позориште ће представљати и прослављати најнижа човекова осећања. Ми ћемо на сваки начин подржавати оне који буду усађивали у човеков разум култ блуда, насиља, садизма, издаје – једном речју, сваке неморалности. У управљању државом ми ћемо изазивати хаос и неред. Неприметно, но активно и постојано, помагаћемо деспотизам чиновника, корупцију и непринципијелност. Честитост и праведност биће исмевани неће никоме бити неопходни, и биће сматрани остатком прошлости. Грубост и агресија, лаж и обмана, пијанство, наркоманија, издајништво, шовинизам и непријатељство међу народима – све ћемо то посадити у свест људи. И мали број, веома мали број људи схватиће о чему се ради. Али такве људе ћемо ставити у беспомоћан положај, исмевати их, оклеветати и прогласити отпадницима друштва. Ми ћемо рушити духовне вредности, вулгаризовати и уништавати основе народне моралности. На такав начин ћемо расклимати покољење за покољењем, увек ћемо нагласак да стављамо на омладину, деморалисати, развраћати и обешчашћивати је. Ето, тако ћемо ми то да урадимо…“

Ален Далс  је као директор CIA био извођач најпрљавијих тајних радова. Године 1953. је извео државни удар у Ирану и покренуо пројект контроле ума – MK Ultra; године 1954. је извео државни удар у Гватемали; 1961. га је председник Џон Ф. Кенеди (John F. Kennedy, 1917–63) сменио после неуспеле америчке инвазије у Заливу свиња на Куби (the Bay of Pigs Invasion), када је пропао дуго планирани државни удар који је требало да збаци комунистичку власт Фидела Кастра (1926–2016).

MIND CONTROL 

Најамбициознији Далсов план, који је као директор CIA тајно започео 1953, јесте успостављање контроле ума (mind control) сваког становника планете Земље.

Програм МК Ултра се састојао од бројних техника манипулације менталним стањем и можданим функцијама својих несвесних субјеката, као што је тајно давање високих доза психоактивних лекова  (посебно ЛСД-а) и других хемикалија без пристанка испитаника,  затим    изолација, хипнозаелектрошоковилишавање одмора и спавања  и разне друге методе мучења и злостављања…

Још једна проучавана техника била  је интравенска примена барбитурата у једну и амфетамина у другу руку. (John Marks, „The Search for the Manchurian Candidate“, New York, 1979, р. 40–42)  Испитанику су прво пуштани барбитурати, а чим је особа почињала да се успављује, пуштани су амфетамини. Други опити су укључивали  хероин,  морфијум,  темазепам, мескалин, псилоцибин, скомполамин, алкохол и натријум пентотал. (John Marks, Исто, поглавље 3 и 7)

Зли дуси 

И најзад, намеће се питање: зашто глобалисти и слуге непоменика све то чине? Одговор је једноставан: њихов дугорочни задатак и циљ је да успоставе робовласничку диктатуру једног милиона над робовском масом од једне („златне“) милијарде срећних и ухрањених зомбираних и дрогираних робова. Остатак који чини неких седам милијарди „бескорисних изелица“, према плану „елите“, биће немилосрдно елиминисан, тј. гурнут у ратове, болести и изгладњавање до смрти.

Треба вазда имати на уму да самозвана „елита“ модерних робовласника уопште није свемоћна. Штавише, они су храбри и надмени само тамо где им се нико не супротставља. Они могу и треба да буду отерани одакле год је то могуће. Не можете преговарати са канибалима – ако вас данас не поједу, онда ће сутра сигурно. Легион злих духова Господ Исус Христос је истерао из поседнутог човека, да би се тај легион уселио у свиње које су се затим, распамећене, сјуриле у мочвару и подавиле. (Јеванђеља по Марку: 5, 6–13 и Луки: 8, 27–33).

Ипак, зли дуси из глобалистичке мочваре – неће проћи! (no pasaran!)

Не дај им замаха, Човекољупче! Амин.

 

 

Share.

Leave A Reply