Французи на које се ова порука односи направили би крупну грешку ако би је игнорисали.

Драга Француско!

Поштовани Французи!

Оно што ће даље бити речено не односи се на достојне грађане Пете Републике, на оне који поштују генерала де Гола и друга Стаљина.

А ви остали, слушајте пажљиво!

Руска војска је 1813. заузела Париз. Зашто је Француска још увек – држава независна од Русије? Ми смо вас уважили и дали смо вам независност. Добили сте је из наших руку. Ви волите да примате! Ви сте све узели као своје.

Нисте разумели, да то – није ваше.

Све то је – руска великодушност.

Дошли сте 1856. са Енглезима да ратујете против Русије. Отели сте нам наш Крим. Испали сте свиње, незахвалне животиње које нису разумеле из чијих руку су добиле слободу.

У априлу 1945. руски војници су заузимали Берлин. Ко је бранио Рајхстаг? Најбоља СС дивизија „Карло Велики“, Французи. Мислите да смо били изненађени? Тамо, на Источном фронту, само заробљених имали смо више од педесет хиљада француских фашиста. А побили смо неколико пута више. Нисмо их бројали, јер смо убијали стране нацисте на својој земљи.

У мају 1945. Енглеска и Америка су хтеле да вас учине одговорним за Други светски рат равноправно са Немачком. Како сте се нашли међу победницима? Јер, да се нисте тамо нашли, биле би вам наметнуте обавезе, као Немачкој, која до 21. века плаћа победницима за тај рат.

Вас је спасао Стаљин. Притиснуо је и Енглеску и Америку и инсистирао да Французи могу да живе свесно и одговорно, да сте достојни да будете међу победницима на крају рата, иако сте ви у ствари убијали наше цивиле на нашој земљи. Ви вероватно поштујете друга Стаљина равноправно са генералом де Голом? Или ви већ ни њега не поштујете?

Ви још увек поштујете Наполеона, иако знате да је он признао: била је грешка ударити на Русију. Требало је ударити на Енглеску. Оба пута сте погрешили и ударили на Русију. Кријете од себе Наполеонову грешку, лажете сами себе да сте земља достојних људи. Достојанство Француске не лежи у вама, нацистима и масонима. Достојанство је у оним малобројним, које је Стаљин угледао међу вама, оним који су учествовали у Покрету отпора.

А колико их је било?

Њих скоро да није ни било. Ко је данас наследник оних који су пружили отпор немачким нацистима? Не ви. Ви сте наследници оних идиота који су после свих историјских догађаја тврдоглаво и тупо говорили себи да сте ви достојни људи. Гордост је Сатанино омиљено оружје за обмањивање људи. Ако људи примају у себе гордост, онда они сами себе обмањују.

У Покрету отпора је учествовало мање Француза је него што смо их ми заробили на Источном фронту. Биће око 20 хиљада. Њихови наследници су нада Француске. А ви, глупи идиоти, незахвалне свиње, фашистичка копилад, ви очекујете да вам и следећи пут дамо независност?

Ви сте недостојни слободе.

Тупој стоци је место у штали.

Грубо? Да, врло грубо.

Исправно? Авај, исправно.

Данас сте међу своје руководиоце изабрали неког педера, који је дошао да са нацистима разматра како ратовати против Русије. Јел тако? Тако, ништавна француска говна. Сами сте одредили своје место и епитете којима вас награђујем.

Руси су увек волели Француску. Ми знамо да је Француска у прошлости била велика земља и део светске културе. А ви нас никада нисте поштовали. Ви нисте били у стању да оцените руску културу. Читали сте Достојевског, уздисали од Толстоја. А наша култура лежи дубље, тамо, где се доносе одлуке да ли Французима дати још једну шансу или их изгазити као бубашвабе.

Ваше одлуке и ваш избор пута показују да сте били недостојни руске великодушности. Ви настављате да ударате тамо, у дубину руског срца, бришући из нас љубав према вашој земљи. Па зар нисте идиоти?

Изгледа да следећи пут нећете добити слободу.

И да, имајте на уму да, ниједан народ у Русији никада није био незадовољан. Сви су преживели и напредовали.

Направите прави избор.

Или ће он бити направљен за вас.

Ако будемо бирали ми, Руси, имаћете среће.

Али ако вас дамо Немцима или Енглезима… знате већ шта вас чека.

Наследници де Гола и Стаљина!

Јачајте! Ви сте нада Француске.

 

Share.

Leave A Reply