Обустава контакта са ЕУ до успостављања односа равноправности учесника.

Да се НАТО представници удаље из Војске РС и свих институција РС, а да Држава испуни све обавезе према Ратним Ветеранима ВРС, и ода им јавну почаст.

Полицији и службама безбедности осигурати улогу заштитиника Народа и Државе а не слугу појединаца и гарантора издаје.

Прекид контакта са албанским криминалцима да би Албанци одабрали достојне преговараче са државом Србијом и Српским Народом.

Објава Јавног Дуга РС, и потписника Задуживања у име Народа и Државе.

Строго поштовање Уставних Надлежности садашњих чинилаца све 3 гране власти, а да НАРОДУ поднесу јавне личне оставке до будуће процене деловања.

Да НИКО од БИВШИХ не може одмах да се врати на власт, и да јавно прогласе неважећим почињена кршења Устава и да се изјасне о КиМ, тј. важећем Уставу.

Да БИВШИ дају јавне и писмене гаранције да ће се подвргнути преиспитивању противуставног и криминалног деловања док су били чиниоци власти.

Да сви преговори/договори морају да буду на једном месту, јавни, снимани и емитовани уживо (на интернету), и само такви важећи (на Ћирилици!).

Да се успостави Привремено Тројно Председништво: садашњи, дијаспора и опозиција – и да се придржавају Уставних надлежности Председника.

Да се позове Међународна помоћна надзорна група Уједињених нација за састављање Владе Државног Спаса – чланови: Русија, Кина и САД, као најзначајнији чланови Савета безбедности УН.

Да се закаже Уставотворна Скупштина, и да до ње управља Влада државног спаса која ће организовати слободне и равноправне изборе за Уставотворну Скупштину, на којима ће кандидати бити појединци а не странке.

Да половина Владе морају да буду жене, четвртина из дијаспоре, и процентуално националне мањине (по попису). Да се успостави привремено двојство – два председника владе: мушко и женско, и матица и дијаспора – неважност одлука без заједништва и надзора деловања.

Нови изборни систем:

Глас имају сви држављани, свуда у свету, и директно гласање за особу а не за странку.

Лична одговорност посланика гласачима који имају право опозива.

Да се успостави Тродомна Скупштина:

1. Дом Држављана, 2. Дом Области, и 3. Дом Народа

1. директно биран посланик изборне јединице у Републици Србији (из пореза у Србији);

2. посланик територијалне јединице Р. Србије и Срба из региона Дијаспоре (о трошку региона);

3. посланик организованог Народа који живи у Р. Србији (о трошку тог народа).

Растерећење Београда од државних институција и њихово равноправно пресељење у различите области Републике – обезбеђивање послова широм земље, унапређење путева и опште инфраструктуре на тај начин.

Share.

1 коментар

  1. Postovani
    Siguran sam da vas predlog nije moguci scenario nego najpribliznije jedinom nacinu za izlazak iz najdublje krize srbije s time da ako se u sledecim izborima nastavi i ozakone dosadasnje proivsrpske odluke i ugovori , nece biti vise izlaza.
    Procenjujem da je ovo nazalost poslednja prilika da se srbija postavi gde joj je mesto.
    Hvala

Leave A Reply