Климатски догађаји задњих недеља и месеци нису чудни него сумњиви. Књига на ту тему, где се ови догађаји повезују са злоупотребљеним технологијама које је изумео Никола Тесла, изузетно је актуелна у овом тренутку. Зато преносимо извештај са недавне промоције те књиге на Машинском факултету у Београду.

Књига о војним технологијама заснованим на Теслиним открићима представљена је на Машинском факултету. Временске непогоде у Србији, осим природних узрока, могу да буду и последице покушаја људи да мењају климу

Неуобичајене временске непогоде које погађају Србију немају искључиво природне узроке, већ су и резултат покушаја људи да модификују климу, по мишљењу стручњака Машинског факултета у Београду на промоцији књиге “Хемијски трагови, ХААРП и потпуна доминација на планети Земљи” аутора Елане Фриланд.

Ово је друго дело у издању Машинског факултета које се бави савременом применом мање футуристичких проналазака Николе Тесле, на којима се базирају модерне војне технологије.

„Овом књигом Машински факултет наставља мисију да из новог угла проучава дело нашег највећег научника и истовремено прати савремене примене његових идеја“, рекао је проф. др Радивоје Митровић, декан Машинског факултета, обраћајући се многобројној публици, коју су највећим делом чинили стручњаци, од универзитетских професора до експерата за безбедност.

„На првом месту оних које су, супротно Теслиним хуманистичким визијама  науке, довеле до развоја нове генерације оружја“, истакао је проф. Митровић, додајући да је „одговорност академске заједнице да јавност на рационалан и научни начин упозна са овим технологијама, нарочито ако могу да произведу временске непогоде какве су нас управо снашле.“

Књига Елане Фриланд је у САД изазвала бурне реакције, јер цитира чак 1.500 извора, од којих су највећи број званични документи и патенти, укључујући и онај под именом “Метод и опрема за модификовање региона у Земљиној атмосфери, јоносфери, и/или магнетосфери”. Реч је о изуму америчког физичара Бернарда Истлунда, творца и директора првог високофреквентног емисионог постројења ХААРП на Аљасци.

Данас у свету, према доступним подацима, постоји 47 таквих постројења. Суштина ХААРП је војна употреба за загревање јоносфере ради стварања “огледала” од плазме и изахоризонтних радара. На данашњем нивоу развоја ракетног наоружања све је у брзини реаговања на напад, па је с војног становишта злоупотреба јоносфере била неизбежна уз помоћ примене постројења које називамо ХААРП

„Постоји непрестана трка у развоју система за превентивно откривање удара између Русије и САД“, објаснио је рецензент књиге проф. др Момчило Милиновић са Катедре Машинског факултета за системе наоружања.

Да би систем ХААРП функционисао, јоносфера, али и други делови Земљине атмосфере су засипани тонама високопроводних честица званих кемтрејлс.

„Онда је уочено да на тај начин могуће утицати на временске прилике или ширити болести и рођена су нова оружја,“ рекао је др Милиновић.

Сврха објављивања књиге “Хемијски трагови, ХААРП и потпуна доминација на планети Земљи”, како је речено, није стварање панике злоупотребом страха јавности од непознатог, већ управо супротно – рационализација проблема.

„ХААРП је заиста гранична област у којој примена једне технологије улази у друштвену проблематику, јер њоме могу да се остваре политички и војни циљеви. Класични оружани сукоби још постоје као манифестација, али их је ова технологија, опаснија од нуклеарних силоса, превазишла. Застрашујућа је сама идеја о такозваном нелеталном, несмртоносном оружју којим неко може да утиче на временске прилике тако да изазове уништење усева, масовну глад и као последицу друштвене и политичке потресе,“ закључио је Владимир Давидовић, уредник издања, помоћник српског министра правде.

Емисионе станице ХААРП служе и за испитивање морских дубина ради откривања противничких нуклеарних подморница и унутрашњости Земљине коре.

„Данас је таква томографија Земље реалност, што се видело недавно кад су Американци приказали прецизне податке о севернокорејским тунелима за нуклеарне пробе, иако су они 800 метара у тлу…“

О поменутој књизи:

https://www.knjizara.com/Hemijski-tragovi-HAARP-i-potpuna-dominacija-na-planeti-Zemlji-Elana-Frilend-155902

 

Share.

Leave A Reply