Ко стоји у истини, са њим је сам Бог и Мајка Божија, и Црква није само камена зидина, каквом екуменисти покушавају да је представе људима. Црква, то је Сам Господ Исус Христос, и када си у истини Христос је са тобом, и ти са њим, а кад си у јереси можеш имати хиљаду цркава камених и звати себе најправославнијим и имати Царске и патријаршијске чинове, Христос не живи у теби ни ти у Христу и духовно ниси у Цркви Православној.

Спас ти је тада само ако се смириш и покајеш и одбациш јеретичка мудровања и прихватиш учења СВЕТИХ ОТАЦА Православне Цркве, као што је наш Свети Јустин Поповић. Прочитајте његову књигу „Православље и екуменизам“ и биће вам јасније, а не читаје Атанасијева објашњења и тумачења, јер је он био уцењен и, на жалост, радио је за екуменисте. Док сам био у Хиландару читао сам његово писмо које је, на жалост, написао само за Хиландарце и рекао да га ником не деле, на писму је писало „строго поверљиво“. То је само за нас написао да би се мало оправдао, то писмо је било у духу Светог Јустина Поповића, у њему је написао да су Папа, паписти и екуменисти јеретици и да треба прво да се покају и да одбаце и прокуну сва њихова јеретичка мудровања и да приме Православне Светоотачке догмате и каноне. Види се да је био уцењен, пошто је писмо било тајно, а кад је отишао на Критски јеретичко-екуменистички сабор, тамо је бљувао у корист свејереси екуменизма. Свети Јустин Поповић је назвао екуменизам свејересју, то знам јер сам и сам био искушеник годину и по дана у манастиру Лелић код игумана Авакума, којег је постригао у монаштво сам наш Свети Јустин Поповић. Игуман Авакум каже да је Свети Јустин тог страшног језуиту звао црни папа и да сва зла што се дешавају Православним Србима, јеретик папа то све ради и стално хушка католике Хрвате и Албанце и друге да униште Православну Светосавску Србију и нашу братску Свету Русију. Та спољашња папина доброта и љубав према нама је страшно сатанско лукавство и обмана и лаж, као што је и папина Католичка Црква страшна обмана и лаж, која је и створила Антихристову религију – свејерес екуменизма.

Папа је претеча Антихриста и проповедник Антихристових сатанских закона, содомије и чиповања и вакцинисања људи, а јеретици Вартоломеј, Кирил и Порфирије називају га светим братом и још му целивају руку, која је окрвављена милионима Православних људи, жена и деце.

Свети Јустин наш Српски и Светосавски каже да су се десила три највећа пада у историји: пад анђела Данице-Луцифера,Адамов пад и папин пад. Амин, молим вас прочитајте књигу Светог Јустина Ћелиског „Православље и екуменизам“ и послушајте његове беседе, где Он беседи и проповеда, Слава Богу снимили су га уживо, има на јутјубу, па кад сами прочитате и погледате неће моћи нико више да вас обмањује. То је мој добри савет, браћо моја у Христу, после сами решите како ћете да поступате, јер нисте више мали, Бог вам је дао Словени ум и савест да разликујете шта је добро а шта зло. Светосавски Срби који нису само на папиру Православци, него који су и у Духу Светосавски Срби, њима је све јасно и не могу их поколебати екуменистичке лукаве лажи. А за оне који кажу да Јустин Поповић није користо 15. правило о непомињању епископа који проповедају јерес, и ми Светогорци и Хиландарци нисмо то радили него смо трпели годинама и страдали гледајући екуменистичке јеретичке лукаве изјаве и њихове свејеретичке еуменистичке молитве и трпели. Али, када су на лукавом јеретичком сабору донели одлуку и потписали да је папина јеретичка лажицрква исто Црква, за мене је то био крај и применили смо благословени Православни Светоотачки 15. канон о непомињању епископа који проповедају јерес у Цркви, јер моја савест и моја православна светосавска душа би умрла за вечност да сам тада направио још један компромис са догматима и канонима наше Свете Апостолске Православне Цркве.

Да су данас међу нама Свети Сава, Свети Јустин Поповић, Свети Владика Николај, Свети Василије Острошки, они би били на челу и наши предводници у примени 15. канона о непомињању епископа који отворено проповедају јерес у Цркви, а они су урадили још нешто страшније. На лажном Критском јеретичком сабору су и потписали документе да су папа и католици и други протестанти исто Црква Христова, то је страшна лаж и сатанска свејерес екуменизма, јер нема ниједне друге Христове Цркве осим Једне Свете Саборне Апостолске Православне Цркве, а остали су сви јеретици који су отпали од Православне Цркве и Истине Божије. Пресвета Богородице, спаси нас Православне од свејереси екуменизма, глобализма и Антихристовог печата у лукавом облику вакцине са нано чиповима који су обележени бројем 666.

Share.

Leave A Reply