Нажалост, изгледа да је наш недавни осврт на протесте у Србији у основи био реалан.

Видевши масовност противљења својој погубној политици, узурпатор се повукао на нову линију одбране. Изјавио је да закон о експропријацији враћа лажној „скупштини,“ која га је по његовом налогу и изгласала, са „молбом“ да унесе измене. Што се тиче Рио Тинта, није се обавезао ни на какве одређене кораке да тог међународног предатора и тровача отера из Србије, као што се ни нашта одређено није обавезао ни у погледу закона о експропријацији. Али помоћу свог пропагандног апарата успешно је створио илузију да по оба питања излази у сусрет огорченом народу.

Као што смо прошли пут истакли, српски народ је политички незрео (додуше, употребили смо тада један јачи израз) па је део јавности насео на непомјаникову манипулацију. Као последица тога, у суботу 11. децембра учешће на протестима било је осетно малобројније него претходне суботе. Изговор да је дан био кишан и да је то многе омело да дођу не делује убедљиво. Скоро свако има кишобран или га може од некога позајмити. Провести сат или два под кишобраном није превелика жртва када се има у виду огромна важност питања на које се протест односи.

Од сметње коју наводно представља киша, много бољи експликативни модел је већ познати начин како се понашају вишеструко преварени и изиграни зомбификовани српски радници. Они месецима не добијају плату, али ипак упорно долазе на посао. Када им коначно прекипи и пођу на нешто што би се условно могло назвати штрајком, довољно је да газда или његови представници обећају да исплата само што није стигла. Лаковерни штрајкачи се дисциплиновано враћају на своја радна места (све са најлонским доњим вешом) и настављају производњу, од чега само газда има користи, у илузорној нади, која не умире никад, да плата само што није.

У друштву научене беспомоћности сличан процес редовно се пресликава и на политички терен. Предстојећа и наредне суботе пружиће поузданије назнаке о евентуалној тачности наше хипотезе, али искуство говори да ће привидно повлачење режима обманути и поколебати знатан број протестујућих. Уколико би се то догодило, узурпатор ће успети да крупан политички пораз претвори у реми партију и да себи и свом пропадајућем режиму још на неко време продужи рок трајања.

Што се тиче еколошког штаба загонетног састава, који се појавио ниоткуда да, уз финансијску подршку из сумњивих  извора, побуњени народ поведе против узурпатора, већ на први знак фингиране „флексибилности“ режима челни људи из тог штаба кренули су са операцијом обуздавања протеста. Пожурили су да изјаве да су циљеви постигнути и да више није потребно излазити на улице и мостове. Дакле, све то на реч патолошког лажова и без чекања да он учини макар један опипљив корак у правцу испуњавања својих двосмислених обећања. То поткрепљује нашу тезу да је руководство протеста у служби необјављене агенде, а та агенда је, по свој прилици, мобилизација и одржавање притиска одоздо док се већи играчи договарају и тргују са узурпатором да им он заврши послове на које се обавезао, у илузорној нади – својственој њему као и несрећном народу којим управља – да ће га гиљотина бар тренутно мимоићи, како би себи могао да купи више времена да види шта ће и како ће.

Те утиске појачавају и све гласнија нагађања о томе да му се, у сарадњи са новим империјалним комесаром за Балкан, припрема постепена „детронизација“ по узору на оно што је задесило његовог црногорског ортака. По том шаблону, предстојеће изборе би, уместо узурпатора, наместили његове стране газде. То би се извело на такав начин да се под лажном националном платформом, као у Црној Гори, омогући инсталирање „нове“ владе, али и даље потпуно потчињене западним интересима. Непомјанику би, за узврат за обављање још неодрађених послова, било дозвољено да преостали део мандата искористи да организује своју евакуацију из Србије, са мамцем азила и могућности да задржи део опљачканих средстава.

Ове шеме су, наравно, врло флуидне и необавезујуће, исто као и његова обећања народу о Рио Тинту и повлачењу закона о експропријацији. Али очајном пацову сабијеном у ћошак оне би могле да делују привлачно и спасоносно.

Из ових разматрања произилазе два закључка. Први је да у расплету српске ситуације улични сценарио уопште није у игри као одлучујући фактор. Индукована и каналисана улична дешавања   нису алат за постизање коначног исхода него само регулативно јавно средство за производњу позадинске атмосфере, док ће се стварно решавање кризе одвијати далеко од очију јавности, на уобичајен, конспиративни начин.

Други закључак гласи да темељни српски интереси одавно нису били овако опасно угрожени као што су сада. Установљени међународно правни механизми допуштају могућност да сагласност и потпис шефа државе, без учешћа других институција и без обзира на опсег његових надлежности прописаних домаћим законодавством, обавезује државу коју он представља. У непомјаниковом очајању и неурачунљивости, спојеним са патолошким презиром према српском народу, стране службе које га контролишу и уцењују ставиће га у положај да ће морати у потпуности да испуни све њихове преостале захтеве, пре него што га политички ликвидирају. Подразумева се да ће му опљачкана имовина бити конфискована а да српски народ од тих средстава неће видети ни један цент, као ни либијски после пада Кадафија.

Опасност је још у томе што су од захтева које ће он морати да испуни поуздано познати само два: Косово и дефинитивно сврставање Србије, у политичком и практичном смислу, уз Евроатлантску Алијансу уочи предстојећег сукоба са Русијом. О другим захтевима и условима може се само нагађати, али сигурно је да су подједнако неповољни по Србију и да је списак много дужи од две наведене јавно познате тачке.

Српски народ ће, по свему судећи, опет платити ужасну цену зато што се поводи за хуљама, кловновима и шарлатанима и што није изнедрио родољубе способне да га усмеравају и воде у одсудним тренуцима његове и опште људске историје.

Институт Арчибалд Рајс

 

Share.

1 коментар

 1. Eво жешћих аргумената да, као патриотска интелектуална елита, ојачате Народни Устанак :
  “Аутор тeкста који слeди јe господин Васко Васовић – кандидат за гeнeралног дирeктора РТС уз огромну подршку запослeних. УО, рeжим и сви спољни и унутрашњи актeри поништили су конкурс, да би по ко зна који пут остао стари кадар-артиљeрија а вeћина колeга у колeктиву га јe хтeла. НЕПРАВДА! Свој пeтогодишњи план који јe понудио РТС-у у нeколико тачака настојао јe да заустави дилeтантизам, нeспособност, бахатост, расипништво и тимe спрeчи потпуну пропаст националног јавног сeрвиса. Рeжимски новинари и цeла политика УО, показују да ни Ј од јавног сeрвиса и објeктивног извeштавања нијe у функцији грађана и порeских обвeзника, вeћ у служби власти и актуeлнe политикe. То нам доказују и многобројни протeсти испрeд зградe РТС-а. Жалосно јe да ти новинари учeствују у завeри и пројeкту на глобалном нивоу, обмањујући народ и ширeћи панику и страх мeђу становништвом. Врло јe јeдноставно, знамо свe актeрe, знамо којe су фазe пројeкта на глобалном нивоу и циљeвe, као и крајњи циљ. Ово јe прeшло границe научнe фантастикe, истичe господин. Ово су њeгова лична искуства у овој планираној ПЛА(Н)ДЕМИЈИ.
  Васовић јe пропутовао свeт, разговарао са мноштвом државника и најбитнијих људи данашњицe (Ворeн Цимeрман, Моамeр Ел Гадафи, Артур Кларк и још много других значајних људи из свeта политикe, наукe и сл.). Човeк зна нeвeроватно много, изузeтнe јe стручности и капацитeта. Нeдавно јe био жeстоко болeстан, одјeдном пун тромбова, бeз коронe, бeз вакцина. Лeкари ни дан данас нeмају објашњeњe јeр су тромбови и нeстали брзо колико су сe и појавили. Да ли га јe нeко тровао нe зна сe.

  “Са двојицом Руса сам радио, наравно, као сниматељ документације, на усавршавању управо те вакцине. Вођа пројекта био је Чарлс Либер, светски стручњак за биокибернетику и шеф катедре за биохемију на Харварду. Фирма се звала ,Profusa’, а финансијери Фондација Рокфелер, Фондација Била и Мелинде Гејтс и ДАРПА. Ми смо радили преко ДАРПА- е и пројекат је био заснован на убацивању различитих биосензора, мортираних делова САРС -а и делова ћелија фетуса свиње, говечета, зеленог заморца и људског ембриона. Убризгавали су ту суспензију у тело пацијената – плаћених добровољаца, који, наравно, нису знали шта је у њима. Речено им је да примају медицински сигурне, експерименталне вакцине за појачање имуно – система у борби против грипа. На Либерову жалост, проценат одбацивања био је 98 посто у то време. Од 100 добровољаца 98 их је у року у две недеље добило апсолутни МИС. 68 их је умрло у најтежим мукама, у року од 6 месеци, не повезујући то, са примљеном вакцином. Да тако није било они би ово што данас раде спровели још 2009. са свињским грипом. У међувремену су побољшали ефекат хидрогела на само 50 посто одбацивања и он се налази у свим вакцинама, без обзира где се вакцина производи. Баш као и са Кока Колом. Разлика је само у томе да ли је Кока Кола обична или Зиро. Рецептура је иста у целом свету. Чарлс Либер није успео да направи добру вакцину без нуспојава, иако је имао неограничена средства. Био је ухапшен, недавно, на кратко, као последња опомена и дата му је само још једна шанса. И даље, савремени Јозеф Менгеле, није успео да створи потребну вакцину. Због процента одбацивања, појаве МИС – а и других нуспојва, неопходна је константна вакцинација сваког појединца. Дакле, мењаће тип и мутације све док свако не прими довољан број доза у следеће три године. Дозирање је потпуно индивидуално и замена природног имунитета, генетски мутираним, вештачким Т ћелијама зависиће од јачине и стања организма сваког појединца. Када се заврши копи – пејст, односно, замена имунитета и када имунитет буде под потпуном контролом код 95 посто светске популације, дакле, кад деимунизација буде завршена, почеће друга фаза пројекта. Оба руска научника јеврејског порекла погинула су до 2015. у саобраћајним несрећама. Један у Енглеској, други у Русији. Обојица у превртању аутомобила. Ја сам једва преживео тешку саобраћајну несрећу код Чачка. Такође превртање и једини сам који је остао жив из те екипе.

  Нумеричку ознаку заменила је и проследила Либерова сарадница Ши Џанг Ли. Либер је то, после консултације са газдама и прихватио. Првобитна ознака пројекта CoViD – COmpositis VIverum Diabolus, преиначена је за медије и јавност у COrona VIrus Disease. У првом контигенту вакцина и ревакцина неће бити биосензорског материјала, управо да би се отклонила свака сумња у присутност нано – честица кристала јадарита, уколико нека од независних лабораторија дође у посед вакциналне течности и крене у проверу суспензије. Садашње вакцине служе искључиво за радикалну елиминацију природног имунитета, заменом природних Т – ћелија генетски модификованим сурогатима и потпуно психолошко слуђивање популације. Убризгавањем mRNK суспензије, ствара се драматичан удар на имунолошке механизме и долази до појаве једног од главних симптома аутоимуне болести СИДЕ или АИДС – а, као и до такозваног МИС – а, МултиИнфламаторног Синдрома или вишеструких бактеријских упала по целом организму. Дакле, прва фаза глобалног пројекта је потпуна деимунизација светског становништва, а не депопулација. Тек после четврте, пете или шесте вакциналне дозе, када већина светске популације изгуби у потпуности природни имунитет и изгуби могућност одбацивања и избацивања страних тела из организма, почеће друга фаза пројекта, кроз, такође, вакциналну имплементацију сензорских фото – осетљивих оптичких и течних честица кристала и тиме ће, практично, цео организам добити функцију биочипа. Дакле, глобални пројекат оба програма, Масковог SPACE X и Гејтсовог BACILLUSES GAMES, заснива се на 150 милиона тона руде јадарит на територији лозничког округа и медијски спинованој и лажној причи о његовој преради у застарели литијум. Одатле и убрзано и бесомучно упумпавање новца ЕУ за изградњу аутопута и пруге од Лознице, преко Ниша и Приштине до луке Драч, одатле и Мали Шенген, да се камиони са јадаритом не би задржавали на границама, одатле и нови карго центри за хитне испоруке јадарита са аеродрома Никола Тесла у Београду и Адем Јашари у Приштини.
  Глобални пројекат, између осталог, предвиђа два пратећа програма. Први је потпуно уништење Јевреја, без обзира да ли су Ашкенази, Сефарди, Мизрахи… Претходи му ширење глобалног антисемитизма, по матрици из тридесетих година, као припрема за нови ХОЛОКАУСТ, овај пут апокалиптичних размера. Други је екстерминација целокупне популације са простора данашње Србије. Дакле, потпуно физичко уклањање домицилног становништва са ових простора на три начина. Миграцијом, генетским инжењерингом и трећим, најефикаснијим – поновним бомбардовањем Србије. Иста аријевска екипа која је то већ урадила, поново је на истоветним, кључним положајима.
  Хазари, лажни Јевреји или како себе воле да називају Чистокрвни или Аријевци, нису Јевреји семитског порекла. Дакле, нису са територије Ханана, реке Јордан и Средоземног мора. Дошли су 969. године, са обала реке Волге, Каспијског језера, источне Украјине и северног Кавказа. Албино раса тенгриза, називана тада “ народ без трепавица“, која је 699. године, под присилом, сва политеистичка туркијска племена превела у јудаизам. Праотац Јаков је имао 12 синова. И од 12 синова је настало 12 јеврејских племена. Хазари или Квазари су, такозвано 13. племе, кукавичије јаје и смртни непријатељи јудаизма. Јевреји, тргните се. Већ су вас уништили у претходним ратовима. Лажу вас. Јуда Искариотски није био Исусов следбеник, већ Луциферов. Лажни Јевреји су преузели имена и обичаје правих Јевреја, али су потпуно анационални, нерелигиозни и директни следбеници антихриста, рођеног 666. године у Итилу, престоници Хазарског каганата.
  Пројектом је предвиђена, за територију Републике Србије, без обзира на верску или националну припадност грађана, потпуна екстерминација, дакле физичко уклањање становништва. Планови су прецизно направљени и сада се стварају медијски услови за њихову реализацију. Или ће бити поновљен случај „Рачак“ на Косову или „Маркале“ у Републици Српској. У оба сценарија крајњи исход је ново, овога пута, апокалиптично „тепих“ бомбардовање цивилног становништва на овим просторима.
  Тиме би била обезбеђена безбедна траса, превожење и несметана експлоатација руде јадарита од лозничких копова до аеродрома Никола Тесла у Београду, Адем Јашари у Приштини и лука Бар и Драч. Пројекат који воде наследници 4 хазарске, илуминатске породице, стар је 1355 година. Јадарит је оптички кристал или кристал моћи, баш као и измишљени Криптонит код холивудског јунака Супермена. Практично, свети грал илумината. Он се неће прерађивати у превазиђени литијум. Пројектом Ротшилдовог Рио Тинта, предвиђена су два постројења. Једно је за млевење јадарита у прах, а друго, далеко опасније по околину од прераде у литијум, је топљење јадарита у течни кристал. Последице по Србију ће бити равне Армагедону. Главни носилац знања, углавном Теслиног, има измишљено симболичко име, чије је значење Маскирање Светлости. Ово је завршна фаза Другог рата за светлост и ми ћемо га поново добити! Будите сигурни!“

  В. В. РТС.

Leave A Reply