У јеку кампање да се свима наметну вакцине непознате садржине и проблематичног дугорочног дејства, да би се тиме наводно сузбила пандемија вируса за чије постојање и карактеристике нико не може да јемчи пошто га нико до сада није лабораторијски изоловао, преплашено и необавештено становништво се систематски бомбардује бесмислицама.

Довољно је споменути само неколико које су надри стручњаци кризног штаба и повезаних структура избацили у задњих неколико дана.  Наводни епидемиолог Бранислав Тиодоровић изјавио је да је „потребно да се вакцинише између 60 и 70 процената укупног становништва да би смо се ‘вратили нормалном животу’“. Додао је да би „то било између 4,2 и 4,9 милиона грађана, што значи да смо тренутно тек на пола пута.“ Скоро истовремено, заменик директора Универзитетског клиничког центра у Нишу, Радмило Јанковић,  изашао је са скоро дијаметрално супротном верзијом исте тезе, да ни 50 процената грађана вакцинисаних против коронавируса није довољно да би се постигао колективни имунитет. Јанковић је за РТС казао да је за то потребно да се вакцинише 90 до 95 одсто грађана.

Ови системски „стручњаци“ очигледно нису студирали медицину из истих уџбеника, чим се по истом питању оглашавају са тако драстично различитим исказима. А оно што највише упада у очи је то да се ни један ни други не позива ни на какве резултате научних истраживања која би по овако елементарној ствари могли потврдити различита мишљења која заступају у односу на исто питање.

Њихов колега Предраг Кон, особа сумњивог професионалног интегритета, пре неки дан је дао изјаву која је фрапантна, било по необавештености на којој се темељи било по свесном довођењу једног изузетно рањивог сегмента становништва у тешку заблуду, са могућим катастрофалним последицама. А све то у функцији огромног и са чисто здравственог становишта необјашњивог притиска за спровођење масовне вакцинације. У свом званичном  својству Кон је стао иза препоруке да се жене које планирају трудноћу вакцинишу. Да би отклонио свако здраворазумско колебање међу трудницама да у свој и организам својих беба приме непроверене супстанце,  Кон тврди да је „заштита која се добија далеко значајнија од било чега другог. За сада немамо никаквих негативних назнака у свету. Није регистровано да се било шта нежељено после вакцинација трудница десило.“

Шта Кон, Тиодоровић и Јанковић читају? Научну литературу из своје струке или политичке билтене корумпиране владајуће номенклатуре?

Конова тврдња у вези са вакцинацијом трудница је ноторна лаж. У студији „Прелиминарни налази о безбедности Ковид-19 mRNA вакцине код трудница,“ објављеној у New England Journal of Medicine за 21. април 2021. констатује се да је у узорку од 3,958 трудних жена које су биле вакцинисане 13,9 одсто имало спонтани побачај, а да су у мањем проценту и новорођенчад имала нежељене последице.

Овај панорамски преглед систематске обмане био би непотпун без помињања апела министра здравља, који носи индикативни надимак „доктор смрт,“ упућеног „на све грађане, посебно на младе да се у што већем броју вакцинишу јер ће се тиме спречити нови талас.“

Како аутор овог потенцијално смртоносног савета објашњава недавни догађај у савезној држави САД Конетикат, где је осамнаест малолетника у задњих неколико дана било примљено на болничко лечење након што су били вакцинисани? Чак је и похлепно фармацеутско предузеће Фајзер, коме то није у интересу, 19. маја било принуђено да призна да резултати сопствене студије показују да 79 одсто, или четири петине вакцинисане деце, могу да очекују „трауматичне последице“ после цепљења.

Узгред, др. Мајкл Једон, који је до пре десет година био подпредседник фармацеутске куће Фајзер и као инсајдер сигурно зна боље од Доктора Смрт о чему говори, пре неки дан је недвосмислено изјавио да „апсолутно не би смели да вакцинишемо младе, здраве особе којима не прети ризик од вируса.“

А 20. маја ове године организација лекара у САД, America’s Frontline Doctors, поднела је тужбу против савезне владе захтевајући да се обустави вакцинисање деце испод 16 година старости услед ризика по њихово здравље. У поднеску се наводе озбиљни здравствени разлози за овакав захтев. Доктор Смрт би добро учинио да пре следеће изјаве прочита чињенице и аргументе на које се позивају амерички лекари.

У позадини оваквих, да се најблаже изразимо неодговорних, изјава које се односе на живот, смрт и здравље милиона људи који живе у Србији, а који већином немају неки други критеријум за трезвено расуђивање осим проблематичних титула које медији овим жалосним фигурама приписују, налазе се тврде статистике. Те статистике доводе у питање не само кредибилитет наведених појединаца него, што је много горе, и праву природу институционалних структура, маскираних у државу, у чијим оквирима они оперишу и које им дозвољавају да несметано и некажњено обмањују јавност.

Насупрот њиховом лажном приказивању ситуације са ковид вакцинама, што се све углавном своди на идеализовану слику попут бајки Алисе из земље чуда, налази се стварност која је драстично различита. Вакцине против Ковида-19 су клинички неиспитане; пошто је прескочен уобичајени период у трајању од најмање десет година за проверу вакцина, нико не зна какве би могле бити  дугорочне последице; вакцине које се натурају састоје се из непознатих, необјављених супстанци; проивођачи су ослобођени сваке материјалне одговорности за смртоносне или друге врсте нежељене последице; ниједна од најупорније наметаних западних вакцина нема одобрење здравствених власти за употребу и користи се искључиво по условном одобрењу за ванредне ситуације (што је околност која се од јавности брижљиво скрива); а поврх свега, чак и званичне статистике о смртности и трајним здравственим  оштећењима међу вакцинисанима заправо су застрашујуће.

Ни лажна и поткупљена „струка“ ни контролисани медији о свему томе јавности нису ни реч рекли. То је разумљиво. Да јесу, од кампање за масовно вакцинисање, што је кључна обавеза коју је владајућа номенклатура преузела, да за позамашни бакшиш као покусне куниће становништво изнајми за лабораторијске   експерименте фармацеутским фирмама које воде савремени доктори Менгеле, не би могло бити буквално ништа.

Безначајни морални и професионални кепеци којима је поверено да у име својих посувраћених политичких шефова спроводе накарадну здравствену политику не пада на памет да дозволе јавности да чује, на пример, оцену нобеловца и научника светског гласа, проф. Лик Монтењеа. Његово мишљење гласи да је програм масовне вакцинације „неприхватљива грешка“ и да су управо модификоване експерименталне вакцине то што производи варијанте нових вируса. Ти новопроизведени „сојеви“ се затим користе као изговор за додатно застрашивање необавештене масе и за појачавање притисака за општу вакцинацију, што се већ опасно приближило нескривеној присили. Али у слуђеној земљи изопачених мерила и оборених ауторитета, ко још обраћа пажњу на глас озбиљних научника?

Да видимо, према томе, биланс примене, по Доктору Смрт и његовим стручним колегама, „спасоносних“ ковид вакцина. Ево шта нам у свом врло свежем извештају од 8. маја 2021. открива Европска медицинска агенција (EMA), задужена да на територији Европске уније оцењује и надгледа здравствене производе. Наглашавамо да су ово само европске статистике, а америчке ћемо посебно навести.

До наведеног датума када је извештај објављен, на територији ЕУ забележено је 10,570 смртних исхода и 405,259 повреда здравља после инјекција четири експериментана Ковид-19 цепива: COVID-19 mRNA вакцина произвођача MODERNA (CX-024414); COVID-19 mRNA вакцина произвођача PFIZER-BIONTECH; COVID-19 вакцина произвођача ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19); и препарат произвођача Johnson & Johnson, COVID-19 вакцина Janssen (AD26.COV2.S).

Подробна анализа дејства сваке од ових вакцина пружа нам следеће податке:

Фајзерова BioNTech mRNA генетски едитована вакцина је изазвала највећи број смртних исхода, 5,368, а истовремено изазвала је и 170,528 здравствених повреда, што износи скоро 50 одсто од укупног броја нежељених последица за све четири главне вакцине које су у употреби.

Вакцина  Moderna mRNA  је на другом месту, са 2,865 смртних исхода и 22,985 повреда. То значи да су две генетски модификоване mRNA експерименталне вакцине, Pfizer-BioNTech и Moderna, одговорне за 8,233 забележених смртних исхода, од укупно 10,570, што представља укупно 78 одсто смрти изазваних применом четири вакцине које су тренутно у употреби на територији Европске уније.

У извештају се помињу и друге нежељене последице, поред смрти, које изазивају две mRNA вакцине, Фајзер и Модерна. Знаковито је да ЕМА у свом извештају наводи да се полази од предпоставке да се здравственим властима саопштава само између један и десет одсто смрти или нежељених последица од примања било које ковид вакцине. Али и цифра од преко 10,000 умрлих у ЕУ после примања ковид вакцине била би изузетно застрашујућа, чак и да је прави број знатно већи.

Што се тиче биланса ковид вакцинација у САД, он је једнако поразан као и у Европи. По најновијем извештају Центра за контролу заразних болести америчке владе (CDC) од 17. маја 2021, смртоносни биланс вакцинација до тога дана био је 4,647, док је  227,805 вакцинисаних претрпело повреде разних врста. Те повреде обухватају 2,719 трајно онеспособљених, 29,708 интервенција хитне помоћи и 12,625 хоспитализација.

Па ко је расположен да се својим животом игра руског рулета, пожалуйста, нека изволи.

Ове невеселе статистике попримају посебно злослутан призвук када се има у виду досадашња пракса здравствених власти у САД у оваквим ситуацијама. Како наводи др Питер Макала (Peter McCullough), амерички лекар чији су научни радови највише цитирани у Националној медицинској библиотеци (National Library  of Medicine), раније би извештај Центра за контролу заразних болести о само 5 смрти повезаних са применом неке вакцине било довољно да савезна влада изда упозорење да је та вакцина опасна по безбедност оних који је примају, а са 50 таквих извештаја вакцина би била повучена из употребе.

Та уобичајена пракса, у случају експерименталних ковид препарата, у САД је очигледно волшебно заобиђена. Поставља се логично питање: како је дошло до неформалне примене лекс специјалиса у корист утицајних произвођача ковид вакцина? Ако је фармацеутски лоби толико моћан да је успео да измени у своју корист правила игре чак и у Сједињеним Државама, где институти правне државе још увек бар у траговима постоје, шта је остало за балканске банана државице чији се функционери лако и јевтино купују и где су начела законитости и јавне одговорности и у траговима непостојећи?

Суђење Нирнберг 2021. за злочине против човечности, које за неколико месеци отпочиње под руководством немачко-америчког  адвоката др. Рајнера Филмиха, биће изузетно занимљиво, посебно у сегменту доказног поступка оптужбе. Нажалост, изгледи да ће српска јавност бити уредно и истинито обавештавана о току тог процеса који се непосредно односи на животе и здравље грађана Србије и њихове деце, за сада су незнатни. Корумпирани шарлатани који зарађују масне провизије од сваког убода потенцијално смртоносне вакцине и од сваког безвредног ПЦР теста уједно контролишу и све главне токове информација. На њих можете поуздано рачунати да ће пресећи сваки покушај поштеног извештавања. Омогућавање жртвама њихових криминалних и похлепних експеримената да доносе информисане одлуке њима је – анатема.

Share.

Leave A Reply